Det här är vad som gäller för dig som är utställare i Idas park:

Platsen: Du förfogar över ca 2,5 x 1,5 m. Du tar med eget bord eller/och klädhängare..

Vad får du sälja? Du får sälja dina kläder och saker, men inga möbler och inga livsmedel. Du får inte sälja nytillverkade produkter från företag. Loppis handlar om att låta saker få flera liv genom återanvändning, det vill vi hålla fast vid.

Transporter och tider: Loppisen öppnar klockan 10. Kom i god tid så att du hinner plocka fram dina saker. Om du kommer med bil vill vi att du lastar av på Gröna gatan. Kör undan bilen så snart du kan. Du får inte köra in i parken.

Förutsatt att vädret tillåter vill vi att du stannar tiden ut, det vill säga till klockan 14. Det påverkar den goda parkstämningen om några börjar packa ihop innan det är slut.

Parkering: Räkna inte med att det finns parkering i området. Det bästa är om du kan få skjuts till och från parken.

Städning: Loppisen håller på till kl 14.00 och då ansvarar var och en för att det är rent på platsen. Observera att vi bara får hålla till på grusgångarna, inte gräsytorna. Lämna inga saker efter dig. Du måste ta med dig eventuellt skräp hem så ta gärna med dig en sopsäck.

Loppisgrejer som blir över: I slutet av dagen kommer Circular Centre till parken. Om du vill skänka saker du inte har sålt så går det bra att lämna till dem. Du behöver alltså inte ta med dig allt hem igen. Om du inte vill. Tänk på att sakerna ska vara hela och rena.

Om det blir hällregn och vi måste ställa in kommer alla pengar gå till välgörande ändamål. Du får alltså inte tillbaka dina pengar.

Vi som är arrangörer kommer vara i Idas park från klockan 8 på morgonen. Du känner igen oss på våra reflexvästar.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.